1001Nachtlogo
1001Nachtlogo
1001 Nachtkist

Aantal kinderen: 8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd: 6 t/m 9 jaar

Een prachtig kinderfeest voor buikdanseressen of Oosterse prinsessen. Het is bij dit kinderfeestje ook mogelijk om Aladdin mee te laten feesten. Je ouders kunnen compleet in originele kaftans je kinderfeest begeleiden.

1001 Nachtkist

De feestruimte tover je met behulp van Feestbeestjes zo om in een echt Oosters paleis. Zo zit er bij dit thema een Perzisch tapijt, grote zilveren dienbladen, een sfeervolle achtergrond, lantaarns, gordijnen en nog vГГГl meer! Voor de meiden glinsterende harem- & buikdanskleding compleet met heupsjaals en hoofdbanden. De jongens dragen een prachtig sultanpak. Voor de ouders zijn er echte originele kaftans apart bij te huren. Uiteraard horen er bij dit thema weer leuke uitnodigingen, diploma's en kleurplaten. Nog een tipje van de sluier over de spelletjes: Van een 1001 nachtquiz tot een waanzinnig woestijnspel, een proefspel en zelfs een spel genaamd Uit het raam geknikkerd... Als dat allemaal niet spannend klinkt.

Uitnodigingen versieren
De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Wat glitters of stickers van sterretjes op de uitnodiging zorgen meteen voor de fonkelende sfeer die het feestje straks ook zal hebben! Een leuk enkelbandje om de uitnodiging voor de meiden zal zeker in de smaak vallen!

High Tea

Heb je ons nieuwste kinderfeestje high tea al gezien? Deze is voor maar € 15,- in combinatie met de 1001 nachtkist te huur. In het Verre Oosten houden ze ook van een hapje en een kopje (mint-)thee! Je krijgt dan een uitgebreide high tea-servies voor acht personen met receptenboekje voor lekkere, zelf te maken high tea-hapjes. Dit thema is ook als complete kist te huur, dus inclusief aankleding, diploma, uitnodigingen, kleurplaten, spellen en leuke tips en ideeГn. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan even op de high tea-pagina.

Algemene inhoud
Reserveren
Feestboek