Unicorn

Aantal kinderen:  8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd:  5 t/m 8 jaar

Een kinderfeestje voor echte Unicorns! Waar je als kind altijd al van gedroomd hebt! Wie wil nu niet als een eenhoorn het avontuur beleven en allerlei spelletjes spelen met vriendjes en vriendinnetjes.

Een echte unicorn op je verjaardag…, welk meisje droomt daar nu niet van! Ook jongens zijn als ridders welkom op dit unicorn feestje! De kinderen gaan tijdens dit kinderfeestje samen op avontuur en worden gaandeweg het feest omgetoverd tot echte unicorns! De themakist bevat slingers, decoratie, leuke spellen, borden, bekers, jurken, haarbandjes en nog veel meer leuks!

Is je dochter helemaal fan van Unicorn? Dan is dit het feestje van het jaar. Ook speciaal voor de jarige een leuk unicorn cadeautje als extraatje. Reserveer snel via het reserveringsformulier.

Willen de Unicorn als echte dames thee drinken met lekkere hapjes? Huur er dan voor € 15,- een echt high tea-servies inclusief receptenboekje bij! Klik hier voor meer informatie over de high tea. Deze is namelijk ook als complete themakist te huur.

Of ga met de kinderen lekkere pizza’s maken en huur de 8-persoonse pizzarette! Klik hier voor meer informatie!

Uitnodigingen versieren:

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Zo kun je de uitnodiging oprollen en dan in een ijshoorntje met een unicornplaatje doen. Of draai er een leuk gekleurd lintje omheen. Natuurlijk kun je de uitgenodigde unicorns ook alvast een leuk armbandje geven door deze om de opgerolde uitnodiging te doen. LET OP: Neem hiervoor armbandjes met een elastiekje, die zijn gemakkelijker om de uitnodiging te krijgen. Niet te strak, want dan kreukelt de uitnodiging!

Unicorn