Piraten

Aantal kinderen:  8
Aanbevolen leeftijd:  5 t/m 8 jaar

Hoe spannend wil je het kinderfeestje maken? … Een piratenfeest met een echte schatkist en gevaarlijke spellen, zoals de woeste rivier oversteken, slangen vangen en de schat veroveren. Welk kind wil dat nu niet! Samen gaan de piraten de uitdaging aan, wie heeft het in zich om een echte piraat te worden, wie is er stoer genoeg om alle obstakels te overwinnen?!

Er zitten in deze themakist heel veel spellen die zowel jongens als meiden leuk zullen vinden tijdens je kinderfeestje. De themakist is voorzien van acht piratenpakken. Voor de jarige is er eventueel een kapiteinshoed in plaats van een rode hoofddoek. Er is ook een leuk piratenverhaal, digitale uitnodigingen en  piratendiploma’s en nog vééél meer!

Wil je het piratenfeestje nog spannender maken?  Huur extra de witte flitslamp voor een spannend effect!

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Natuurlijk is een gebrand randje erg stoer, maar denk ook eens aan een stoere doodshoofdzegel (sticker/plaatje) op de opgerolde uitnodiging. Een gouden munt of piraten ooglapje (te koop in feestwinkel of speelgoedzaak) aan de uitnodiging maken het helemaal af.