High Tea

Aantal kinderen: 8
Aanbevolen leeftijd: 6 t/m 12 jaar

Goedemiddag hippe jongens en deftige dames. Mag ik u allen uitnodigen voor een heerlijk kopje thee met hartige en zoete hapjes tijdens dit kinderfeestje? VOORZICHTIG, want er zit echt porseleinen servies in deze themamand.

 

Welke jongens en meiden vinden dat nu niet leuk? Samen aan de keukentafel heerlijke hapjes maken, om deze tijdens het feestje op te smullen. Alle bakkersmaterialen en recepten voor een super High Tea zijn aanwezig. De boodschappen moeten natuurlijk wel nog zelf worden gedaan! Tijdens de baktijd zijn er leuke spelletjes om vervolgens het feest af te sluiten met een heerlijke High Tea voorzien van eigen gemaakte hapjes en geserveerd op prachtig, echt porseleinen servies en wonderlijke etagères! Je kunt er ook voor kiezen om de hapjes vooraf te maken of te kopen. Er zijn genoeg spelletjes en activiteiten om een middag te vullen.

Dit thema is tevens als compacte versie (met 8 serviezen + etagère + kookboekje) te huur in combinatie met een andere themakist voor slechts € 15,-. Denk  bijvoorbeeld aan een koninklijke High Tea voor prinsessen, Oosterse thee bij de 1001 nachtkist of een griezel/kruiden thee voor echte heksen.

Kijk hier voor de algemene voorwaarden.

lekkere high tea

Inhoud high tea mand