heksen & tovenaars

Aantal kinderen:  8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd:  6 t/m 10 jaar

Heks Wieka heeft een probleem, ze zit opgescheept met een zwarte kat en ze HAAT katten! Al haar toverkunsten heeft ze er al op losgelaten, maar de kat wil maar niet verdwijnen. Tijdens dit heksen- & tovenaars kinderfeestje hoopt ze samen met de aanwezige heksen en tovenaars tot een oplossing te komen.

Ook jij kunt haar helpen door de spelletjes en opdrachten uit de voeren tijdens dit kinderfeestje. Uiteraard allemaal met het thema toveren en griezelen. Natuurlijk ook erg leuk voor een halloweenfeestje. Zo is er bijvoorbeeld een vleermuisspel en een griezeldisco, maar ook spook werpen en muizen happen komen aan bod. Alle veertien spelletjes die uitgebreid in het feestboek staan beschreven, zitten in de themakist. Natuurlijk staan er in het feestboek ook tips voor andere activiteiten en snack- & knutseltips (hiervoor wordt geen materiaal meegeleverd). Je kunt het zo spannend en eng maken als je zelf wilt.

Het is bij dit heksen en tovenaars feestje ook heel erg leuk om gezellig samen kruidenthee te drinken rondom de heksenketel! Wie van de heksen durft het heksenbrouwsel op te drinken? Misschien vinden ze er wel een spinnetje in! Voor maar €15,- kun je de compacte high-tea mand toevoegen.  Kijk hier voor meer informatie.

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Vast en zeker komen er allerlei ideeën in je op bij het thema heksen, maar toch voor de zekerheid enkele tips voor een nog spannender kinderfeestje. Je kunt een spinnetje om de opgerolde uitnodiging rollen of een klein zakje toverpoeder (glitters) eraan binden. Een breed lint met een leuke toverspreuk kan natuurlijk ook. Laat je fantasie de vrije loop.