De ruimte

Aantal kinderen:  8
Aanbevolen leeftijd:  6 t/m 9 jaar

Piraten-, ridder- en indianen kinderfeestjes komen regelmatig voorbij, maar heb je al gehoord van een feest in de ruimte? Nee? Lees dan snel hieronder maar eens, hoe bijzonder dit thema is!

Bij dit kinderfeestje ga je met je vrienden en vriendinnen het de ruimte in, waar je allerlei buitenaardse wezens zult ontmoeten. Zelfs van Star Wars is een personage levensgroot aanwezig! Ga met je spaceshuttle op reis en zorg dat alle onderdelen het blijven doen, want anders moet je sleutelen of puzzelen om het weer in orde te maken. Zeer geschikt voor jongens en meiden die van behendigheidsspelletjes en -opdrachten houden.

Graag het feestje nog completer maken dan het al is? Kijk dan bij de extra’s voor leuke materialen om bij te huren!

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Wil je een echte raket uitdelen? Rol dan de uitnodiging in een puntzak. Maak de punt zilver (of een andere kleur) en teken een raampje met daarin je vriendje of doe er een foto op. Een mooi sterretjeslint of sterretjesstickers zorgen voor de finishing touch!