De bakkersmand

Aantal kinderen:  8
Aanbevolen leeftijd:  5 t/m 12  jaar

Met de bakkersmand geef je een kinderfeestje geschikt voor echte lekkerbekken die graag bakken! Dit feestbeestjes thema zorgt zeker voor veel plezier. De kinderen maken immers hun eigen hapjes. Deze mand is eigenlijk voor elke leeftijd geschikt (als je maar genoeg hulphanden hebt).

Meiden en jongens die graag in de keuken meehelpen of graag snoepen van koekjes, cake, frikadelbroodjes of pizza zullen de dag van hun leven beleven met dit kinderfeestje. Eerst samen alles voorbereiden en dan onder het genot van een heerlijke ovenlucht de tijd doorbrengen met leuke spelletjes en activiteiten. Zowel zoete als hartige recepten zijn inbegrepen. Alle bakkersmaterialen, dus zonder ingrediënten, zitten in de themamand. Je hebt alleen zelf een oven nodig om de gerechten te kunnen bakken.

Wil je wel erg graag bakken, maar is dit net niet het thema dat je zoekt.

Kijk dan ook eens voor het huren van een pizzarette of een heerlijke High Tea!

Uitnodigingen versieren.

Wil je de bakkersuitnodiging op een leuke manier uitdelen aan de gasten?  Koop dan een houten spatel en bind de uitnodiging daar met een leuk lintje aan vast.  Of je kunt een de uitnodiging vast maken aan een zakje met zelfgebakken koekjes. Genoeg ideeën om de kinderen al in de bakkerssfeer te brengen!

De bakkersmand