1001-nacht

1001 – Nacht

Aantal kinderen:  8  (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd:  6 t/m 9 jaar
1001-nacht

De 1001- nacht themakist, zorgt voor een prachtig kinderfeest voor buikdanseressen of Oosterse prinsessen en prinsen. Het is bij dit kinderfeestje ook mogelijk om Aladdin mee te laten feesten. Je ouders kunnen compleet in originele kaftans je kinderfeest begeleiden.

De feestruimte tover je met behulp van Feestbeestjes zo om in een echt Oosters paleis uit de verhalen van 1001-nacht. Zo zit er bij dit thema een Perzisch tapijt, grote zilveren dienbladen, een sfeervolle achtergrond, lantaarns, gordijnen en nog vééél meer!

Voor de meiden glinsterende harem- & buikdanskleding compleet met heupsjaals en hoofdbanden. De jongens dragen een prachtig sultanpak. Voor de ouders zijn er echte originele kaftans apart bij te huren. Uiteraard horen er bij dit thema weer leuke uitnodigingen, diploma’s en kleurplaten.

Nog een tipje van de sluier over de spelletjes: Van een 1001 nachtquiz tot een waanzinnig woestijnspel en  een spel waarbij je allerlei dingen mag gaan proeven. Als dat allemaal niet spannend klinkt!

Heb je feestbeestje al zin om zich in een echt Oosterse wereld te wanen?!

Het thema 1001-nacht is ook superleuk om te combineren met de compacte variant van de High tea mand. Hiermee kun je zorgen voor lekkere Oosterse kruidenthee en hapjes afgestemd op het thema! Klik hier voor meer informatie.

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Wat glitters of stickers van sterretjes op de uitnodiging zorgen meteen voor de fonkelende sfeer die het feestje straks ook zal hebben! Een leuk enkelbandje om de uitnodiging voor de meiden zal zeker in de smaak vallen!

1001-nachtkist