Verkleed & Spellenkist

Aantal kinderen:  8   (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd:  3 t/m 5  jaar

Waarschijnlijk het eerste kinderfeestje, waarbij je Feestbeestje bewust vriendjes op zijn of haar kinderfeestje wil uitnodigen. Daarbij wordt van jou verwacht dat jij er een geweldige dag van zult gaan maken!

Dat is met een themakist van Feestbeestjes heel erg makkelijk.

Speciaal voor de allerkleinste heeft Feestbeestjes een verkleed- en spellenkist gemaakt. Deze kist bevat verkleedkleding in de maten 104 en 116 om de kinderen om te toveren in een brandweerman/-vrouw, danseres, politieagent, fee, cowboy en tal van andere karakters.

Daarnaast zitten er allemaal leuke spelletjes in die op verschillende niveaus te spelen zijn. Zodat alle kinderen mee kunnen doen. Tussendoor lekker chips snoepen en luisteren naar een voorleesverhaal, zal zeker in de smaak vallen. Wedden dat je feestbeestje volgend jaar weer zo’n geweldige themakist van Feestbeestjes als kinderfeestje wil hebben!

Verkleed & Spellenkist

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven. Je kunt de uitnodiging oprollen en versieren of vastplakken met leuke stickertjes, maar je kunt er ook een puntzak van draaien en binnenin de puntzak snoep of popcorn stoppen met een leuk strikje eromheen.