Prinsessen

Aantal kinderen:  8 (uit te breiden tot 10)
Aanbevolen leeftijd:  5 t/m 8 jaar

ERG roze kinderfeestje, maar jongens mogen als ridder natuurlijk best het prinsessenavontuur meebeleven!
Je ouders kunnen als een echte koning en koningin op het kinderfeest komen.

Een echte prinses op je verjaardag…, welk meisje droomt daar nu niet van! Nou deze wens wordt werkelijkheid en niet alleen voor je dochter, maar ook voor zeven andere meisjes! De meisjes gaan tijdens dit kinderfeestje samen op avontuur en worden gaandeweg het feest omgetoverd tot echte prinsessen! Gevolgd door een prachtige modeshow of een chic prinsessenbal. De themakist bevat geen schmink, maar echte make-up voor de jongedames.

Is je dochter helemaal fan van Frozen? Dan hebben we speciaal voor de jarige een echte blauwe Frozenjurk. Ook kunnen we verschillende Frozen elementen toevoegen aan de prinsessenkist. Is dit je voorkeur, geef dit dan even bij opmerkingen aan op het reserveringsformulier.

Willen de prinsessen als echte dames thee drinken met lekkere hapjes? Huur er dan voor € 15,- een echt high tea-servies inclusief receptenboekje bij! Klik hier voor meer informatie over de high tea. Deze is namelijk ook als complete themakist te huur.

Uitnodigingen versieren:

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven.

Zo kun je de uitnodiging oprollen en dan met twee glitter schuifspeldjes (drogist of Action) vastzetten. Of draai er een leuk roze lintje omheen. Natuurlijk kun je de uitgenodigde prinsesjes in wording alvast een leuk kralenarmbandje geven door deze om de opgerolde uitnodiging te doen. LET OP: Neem hiervoor armbandjes met een elastiekje, die zijn gemakkelijker om de uitnodiging te krijgen. Niet te strak, want dan kreukelt de uitnodiging!

Prinsessen themakist