Indianen

Aantal kinderen:  8 (uit te breiden tot 12)
Aanbevolen leeftijd:  5 t/m 8 jaar

Een spannend indianen kinderfeestje voor jongens en meisjes! De indianen hebben namelijk diamantkoorts, ze moeten zoveel mogelijk spelletjes goed doen om diamanten te verzamelen en zo te bewijzen dat ze goede krijgers en squaws zijn. Je ouders kunnen ook als twee indianen op het feest komen.

De themakist is goed gevuld met kleding, accessoires, diamanten en spelletjes in het indianenthema. Natuurlijk mag bij dit thema de wigwam en de prachtige prairie-achtergrond niet ontbreken! Maak van je woonkamer het echte wilde westen!

Er zijn rustige en actieve spelletjes, zodat je de ideale mix kunt maken voor het geven van een geweldig kinderfeestje! Zo kan er bijvoorbeeld een totempaal worden gebouwd, wordt er geoefend met de regendans, testen we de indianenkracht en maken we uiteraard een kampvuurtje.  Daarnaast is er een boek met een leuk indianenverhaal of een leuke indianenfilm!

Je maakt natuurlijk zelf de keuze welke spellen je wilt doen met de kinderen.  In principe is de kist voor 8 indianen of 8 squaws. Als je zowel meiden als jongens op je kinderfeest uitnodigt, is de kist tot 12 uit te breiden.

Vind je het leuk om iets extra’s toe te voegen aan je feestje, zoals een welkomstbord? Kijk dan snel bij onze extra’s.

Indianen

Uitnodigingen versieren

De uitnodigingen van Feestbeestjes zijn natuurlijk al geheel in stijl van het gekozen thema, maar je kunt de uitnodigingen nog een extra tintje meegeven. Door de uitnodiging op te rollen, wat gekleurde touwtjes er kruislings omheen te draaien en er een mooie veer bij te steken, maak je de uitnodiging helemaal af! De uitnodiging voorzien van een zelfgemaakte dromenvanger geeft natuurlijk ook een prachtig effect, maar vergt iets meer werk. Ze zijn ook te koop in de winkel of op de markt. Je kunt op de opgerolde uitnodiging een stoer bizonplaatje of paardensticker plakken